C L E A R   V I S I O N    |    S M A R T   S O L U T I O N S
 

9 December 2021: Webinar Bottom-up innovatie - Van tevreden naar bevlogen medewerkers! 


Betrokkenheid van medewerkers is voor veel organisaties een belangrijk onderwerp. Logisch dat je dit periodiek in kaart brengt, via een jaarlijks MTO of op andere manieren. Dat levert een schat aan informatie en suggesties op. Als HR manager kun je jezelf het volgende afvragen:

1. Hebben we een volledig beeld?

2. Maken we optimaal gebruik van de opgetelde denkkracht?

3. Kunnen we de bevindingen en suggesties goed opvolgen?

Herkenbaar? Vaak zien we een combinatie van meerdere issues. Lang niet alle waardevolle kennis en expertise wordt ten volle benut. En dan ontbreekt vaak ook nog aandacht voor opvolging. Een gemiste kans! En nadelig voor medewerker en organisatie.

In dit Webinar van First Day Advisory Group en Pridea bespreken we hoe je met een bewezen aanpak en digitale middelen beide problemen kunt adresseren. Waarbij je niet alleen de organisatie helpt zich te ontwikkelen, maar tegelijkertijd de betrokkenheid van medewerkers naar een hoger niveau brengt. Klinkt als ‘great place to work’!

Geïnteresseerd hoe HR een impuls kan geven op dit belangrijke onderwerp? Meld je nu hier aan!29 September 2021: Bottom up innovatie Journey - Van mistige tunnel naar transparante funnel!


Op 29 september jl. organiseerden we opnieuw een Webinar over het herstellen van de balans tussen top-down en bottom-up innovatie. Dank aan allen die er bij waren! Je kunt het Webinar hier terugkijken. Neem contact met ons op als je meer wil weten over het vergroten van denk- en daadkracht in je organisatie, vereniging, stichting, raad, etc. naar een hoger niveau te brengen.


E-mailen
LinkedIn