Clear  Vision  ♦  Smart  Solutions 
 

19 mei 2022 15:00 - 17:00 Amersfoort: Ronde Table Innovatie - Make Ideas Work!

Over bottom-up vernieuwing en bevlogenheid in je organisatie

First Day Advisory Group en Pridea organiseren een Ronde Tafel over het aanjagen van vernieuwing en innovatie in je organisatie. Aanmelden kan hier

Effectief gebruik maken van de kennis, ervaring en creativiteit van medewerkers, maar ook partners, leden of klanten: het is volstrekt logisch. Zij weten als geen ander waar de kansen liggen voor vernieuwing of verbetering! In de praktijk is dit toch lastig om te realiseren, laat staan te borgen. Hoe dit geweldige potentieel te ontsluiten

Kom naar onze Ronde Tafel Innovatie en ontdek hoe je dit niet eenmalig maar structureel kunt oplossen! Aan de hand van inspirerende cases bespreken we het succes van bottom-up innovatie. Dat doen we met het nodige enthousiasme, simpelweg omdat het werkt. Onze aanpak heeft zich in de praktijk bewezen en combineert een transparant proces met een slim, digitaal ideeën-realisatieplatform. Waardoor iedereen weet waar hij/zij aan toe is, al het gedoe wordt weggenomen en er maximale ruimte ontstaat voor creativiteit en daadwerkelijke realisatie.

Het webinar vindt plaats op 19 mei 2022 van 15:00 – 17:00 uur op het kantoor van Pridea, Spaceshuttle 38, 3824 ML Amersfoort. 

--> Meld je hier aan! <--9 December 2021: Webinar Bottom-up innovatie - Van tevreden naar bevlogen medewerkers! 


Betrokkenheid van medewerkers is voor veel organisaties een belangrijk onderwerp. Logisch dat je dit periodiek in kaart brengt, via een jaarlijks MTO of op andere manieren. Dat levert een schat aan informatie en suggesties op. Als HR manager kun je jezelf het volgende afvragen:

1. Hebben we een volledig beeld?

2. Maken we optimaal gebruik van de opgetelde denkkracht?

3. Kunnen we de bevindingen en suggesties goed opvolgen?

Herkenbaar? Vaak zien we een combinatie van meerdere issues. Lang niet alle waardevolle kennis en expertise wordt ten volle benut. En dan ontbreekt vaak ook nog aandacht voor opvolging. Een gemiste kans! En nadelig voor medewerker en organisatie.

In dit Webinar van First Day Advisory Group en Pridea bespraken we hoe je met een bewezen aanpak en digitale middelen beide problemen kunt adresseren. Waarbij je niet alleen de organisatie helpt zich te ontwikkelen, maar tegelijkertijd de betrokkenheid van medewerkers naar een hoger niveau brengt. Klinkt als ‘great place to work’!

Je kunt het Webinar hier terugkijken. Neem contact met ons op als je meer wil weten over het vergroten van denk- en daadkracht in je organisatie, vereniging, stichting, raad, etc. naar een hoger niveau te brengen!29 September 2021: Bottom up innovatie Journey - Van mistige tunnel naar transparante funnel!


Op 29 september jl. organiseerden we opnieuw een Webinar over het herstellen van de balans tussen top-down en bottom-up innovatie. Dank aan allen die er bij waren! Je kunt het Webinar hier terugkijken. Neem contact met ons op als je meer wil weten over het vergroten van denk- en daadkracht in je organisatie, vereniging, stichting, raad, etc.!


E-mailen
LinkedIn