Clear Vision | Smart Solutions
 

Bottom-up innovatie: van mistige tunnel naar transparante funnel!

Zit jouw organisatie ook boordevol ideeën maar bereiken ze nooit de werkelijkheid? Weten bedenkers niet waar ze naar toe moeten met een idee waardoor het nooit een briljant idee wordt? En is besluitvorming of een idee wel of niet wordt uitgevoerd alleen voorbehouden aan het management terwijl de medewerkers vaak heel goed weten wat het beste idee is? 

Met XiBE is  dit verleden tijd! 
XiBE is het meest complete ideeën-community platform waarin digitale vastlegging, wisdom of the crowd en heldere besluitvorming de norm zijn.  Een gekozen initiatief kan binnen dit platform als innovatieproject worden uitgevoerd terwijl het management altijd via een helder dashboard de voortgang kan volgen. 

Succesvolle innovatie staat op het fundament van community + ideation + realization. Alle denkkracht en daadkracht van niet alleen de organisatie maar ook van het omliggende ecosysteem worden geactiveerd en gebundeld. Speel met ideeën, laat je inspireren door ideeën en suggesties van anderen, denk mee en denk vooruit. 

Met XiBE krijgt iedere onderneming of instantie - ongeacht de omvang - grip op de ideeën en innovatieprojecten en kan het rendement gemakkelijk worden gevolgd.  Michiel Dietvorst (XiBE) en Robert Witteveen (FDAG) zullen je in dit uur alles laten zien!

Ben je benieuwd wat XiBE voor jou organisatie kan betekenen, schrijf je dan hieronder in. Vooraf zullen we je al kennis laten maken met het platform. En de indiener van het gaafste idee mag het XiBE platform blijven gebruiken om tot een concreet resultaat te komen.


Aanmelden

Meld je hier aan voor het Webinar 'Bottom-up innovatie: van mistige tunnel naar transparante funnel!' op donderdag 22 april 2021 van 09.00 tot 10:00. Heb je nog een vraag of opmerking? Stuur dan even een mailtje naar robert.witteveen@fdag.nl 
E-mailen
LinkedIn