C L E A R   V I S I O N    |    S M A R T   S O L U T I O N S
 

Webinar Bottom-up innovatie: van mistige tunnel naar transparante funnel!

Wegens succes geprolongeerd! Op 29 september 2021 09:00 organiseren First Day Advisory Group en Pridea opnieuw een Webinar over het stimuleren van 'Bottom up Innovatie' in je organisatie.

Maakt jouw organisatie nog niet slim gebruik van de in alle geledingen aanwezige denk- en daadkracht? Blijven verbeterinitiatieven beperkt tot een mooie kick-off maar sijpelt de energie snel weer weg? Dan is dit interessant voor je.

In het Webinar vertellen we hoe je met een goeie aanpak en met slimme digitale middelen – het XiBE platform – razend effectief kunt samenwerken aan innovatie & verbetering, van wild idee tot en met realisatie & monitoring. En hoeveel energie er vrijkomt als je vernieuwing en verbetering in je organisatie op deze manier organiseert. Goed voor je klant, je organisatie en zeker ook voor al je collega’s van wie het volle potentieel eindelijk benut wordt.

Aanmelden voor het Webinar kan eenvoudig via LinkedIn


Wil je vooraf alvast het XiBE platform eens bekijken – vul dan onderstaand formulier in, dan sturen we je inloggegevens.


Ik wil graag het XiBE platform bekijken! 

Ik wil graag voorafgaand aan het Webinar het XiBE platform wat beter bekijken!Heb je nog een vraag of opmerking? Stuur dan even een mailtje naar robert.witteveen@fdag.nl

E-mailen
LinkedIn