Logo First Day Advisory Group

Vrijblijvend sparren hoe ons team jou kan helpen?

Contact informatie

Thema's

Verandering. Vernieuwing. Impact.

JOUW PARTNER VOOR EEN BETERE WERELD

Vraagstukken

Organisaties worden op vele fronten uitgedaagd. Wij helpen je om grip te krijgen op actuele vraagstukken en zorgen zo voor een solide toekomst.

First Day: jouw partner voor een betere wereld

Vraagstukken waarbij we je kunnen helpen

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Veel ondernemers willen hun steentje bijdrage maar weten vaak niet goed hoe dit te doen. Hoe ESG-proof ben je al en welke volgende stappen kan en wil je zetten? First Day is je gids die je ambities aanscherpt, de route samen bepaalt en zorgt voor implementatie.

Meer informatie
Wendbaarheid

Wendbaarheid

Steeds meer organisaties gaan aan de slag met hun verandervermogen. Logisch, omdat dit voor wel 80% hun succes bepaalt! Hoe scoort jouw organisatie?

Meer informatie
Innovatie op volle kracht

Innovatie

In turbulente tijden is innovatie belangrijker dan ooit. Hoe maken we onze producten en diensten relevanter? Welke nieuwe proposities gaan we ontwikkelen? Onze klanten hebben baat bij onze aanpak waarbij de beste ideeën vaak al in organisatie aanwezig zijn. Het is slechts een kwestie ze boven tafel te krijgen.

Meer informatie
Digitalisering

Digitalisering

Technologie en IT zijn onmisbaar. Maar dat gaat niet alleen over systemen. Hoe krijgen we de mensen ook mee? Welke rol speelt data bij onze besluitvorming? Waar zetten we AI in? We werken met een selecte groep leveranciers van hoogwaardige IT-oplossingen die het verschil kunnen maken voor jouw project.

Meer informatie
Winstgevendheid

Winstgevendheid

Hoe verhogen we de winstgevendheid van onze activiteiten? Kunnen we onze positionering of prijsstelling aanscherpen?

Teambuilding & Resultaat

Teambuilding & Resultaat

Hoe kun je in korte tijd tot nieuwe inzichten komen? Een game is een simulatie van de werkelijkheid – een rollenspel in een veilige omgeving om scenario’s te verkennen en betere besluiten te nemen! We verzorgen diverse concepten.

Meer informatie
Predict & Prevent

Predict & Prevent

De toekomst van verzekeren ligt bij data-gedreven producten en diensten die bijdragen aan veiligheid en preventie. Maar hoe zet je in op deze beweging? First Day helpt.

Meer informatie
Klantgericht & Commerciële Slagkracht

Klantgerichtheid & Commerciële Slagkracht

Waar bevinden onze (potentiële) klanten zich en hoe bereiken we hen? Hoe houden we vinger aan de pols bij hun behoeften?

Ethiek

Ethiek

Technisch gezien is steeds meer mogelijk, maar er zijn ook risico’s. Vanuit welke waarden handel je als organisatie? Hoe ga je om met ethische dilemma’s?

Meer informatie

Een greep uit onze klanten

Logo van Ameyde
Logo Techniek Nederland
Logo Yezzer
Logo Scildon
Logo Ministerie van Defensie
Logo KSU
Logo Kruzr
Logo Ilionx
Logo Holland FinTech
Logo Djustin
Logo De Hoop
Logo Resolute Underwriters
Logo SLVRCLD