Logo First Day Advisory Group

Wil je sparren over onze aanpak en hoe ons team je kan ondersteunen bij je verandering?

Contact informatie

Aanbod

Verandering. Vernieuwing. Impact.

JOUW PARTNER VOOR EEN BETERE WERELD

Thema's

First Day is een veelzijdig bureau met een passie voor verandering en innovatie. Duurzaamheid en het maken van impact zijn leidend in onze aanpak. We geloven dat elke organisatie, groot of klein, een bijdrage kan leveren aan een betere wereld.

In een snel veranderende wereld moeten organisaties zich snel kunnen aanpassen en een aansprekende vertaalslag kunnen maken. Wat betekent duurzaamheid voor mijn organisatie, medewerkers en klanten? Hoe gaat AI mijn organisatie beïnvloeden? Niemand wil de volgende ‘Schoenenreus’ of ‘V&D’ zijn. Veranderen is essentieel om te kunnen overleven.

Bij de vele projecten die we hebben uitgevoerd, hebben we onze opdrachtgevers vanuit onze 5 succesfactoren aan een solide toekomst geholpen.

Om dit te kunnen doen, maken we gebruik van diverse bewezen programma's en thema's.

First Day: jouw partner voor een betere wereld

Wat we doen

Bewezen programma's en thema's

Duurzame Transformatie

Duurzame Transformatie

Nederland is bezig met een noodzakelijke transformatie. De drijvende kracht hierachter is de onontkoombare roep om duurzaamheid en meervoudige waardecreatie op bijna alle fronten.

Meer informatie
Wendbaarheid

Wendbaarheid

Snel kunnen veranderen en je aanpassen aan een nieuwe situatie is van levensbelang. Hoe staat het eigenlijk met het verandervermogen van jouw organisatie?

Meer informatie
Innovatie op volle kracht

Innovatie

Natuurlijk onmisbaar voor de eerste thema’s, maar dan wel met alle medewerkers en de omgeving actief betrokken. Ideeën gestructureerd ontwikkelen, tot realisatie brengen en tastbare resultaten bereiken.

Meer informatie
Digitalisering

Digitalisering

Maar hoe doe je dat dan, stappen vooruitzetten, draagvlak en daadkracht creëren? Sowieso met slimme oplossingen zoals serious gaming, tools voor ideerealisatie en geavanceerde low/no-code technologie.

Meer informatie
Serious Gaming - Het nieuwe leren

Het nieuwe leren

Als mensen ouder worden, spelen ze niet meer! Of is het juist andersom? Als mensen niet meer spelen, worden ze ouder? Wat het ook is, First Day gelooft in de creatieve kracht van games - serious games - waarbij we spelenderwijs met jouw strategische vraagstukken aan de slag gaan.

Meer informatie
Ethiek

Ethiek » Waarde vanuit Waarden

Het belang van de Waarden waar je als organisatie voor staat wordt steeds belangrijker. Maar voor welke (ethische) waarden sta je dan? Hoe vertaal je dat naar concreet gedrag van je mensen? En hoe zorg je ervoor dat je organisatie zich hier vervolgens ook naar gedraagt?

Meer informatie